Novih 8 najboljših stavnih iger za golf

Priporočamo iskanje po vrsticah do morebitne možnosti, da se prepričate, da dobite tudi najbolj resnično vredno za svoje stave. Dokončne stave bodo najprimernejša obravnava teniških stav, kljub temu pa tudi niso preveč šibke izven centra. Teniški dvoboji, rekviziti in vsi znaki lahko pritegnejo veliko pozornosti ljudem, ki ne razumejo vabe znotraj fotografij 50/1 veliko časa.

  • Igralec žoge, ki se izogne ​​za vsako vrzel, je bankir, in tudi zadržani ljudje glede skupine se lahko natančno odločijo, koliko želijo staviti.
  • Stableford je največja možnost namesto sistema ocenjevanja nagrad znotraj golfa.
  • Morda boste izbrali možnost, ki je popolna za vaše igre.
  • Inside Wolf udeleženci prinašajo transformacije in ko se nov lik “Wolf” ob vsaki otvoritvi, ob nakupu uživa v vrtenju v metku.

Te stave lahko položite za en vidik vaše lastne spletne igre, na primer, da boste zmagali na uvodu, naredili dobro ptičico, sicer pa jih spravili v nevarnost. Stranske stave poskusite močno spodbujati, da povečate pritisk. Čeprav ne, če dobro pomislite, hendikepiralci zagotavljajo povečano nevarnost pridobivanja točk, ker lahko zlahka dosežejo bingo in vi lahko bango predmete.

Pregled unibet – Dobro znane teniške igralniške igre, ki jih lahko preizkusite skupaj s svojimi prijatelji

Stava na 3 žogice se nanaša na izbiro enega igralca, da dobite najboljšega izmed treh igralcev golfa v Pregled unibet določeni kategoriji. Te vrste izbire so običajno na voljo v prvih nekaj serijah stran od konkurence. V primeru, da ima odličen igralec golfa posebej dober zmenek, lahko stavite na njih, da boste zmagali v novem tekmovanju, čeprav niste ustvarili nobene izbire do konca tekmovanja. Znotraj spletne igre je en igralec golfa dejansko imenovan za »Volka« in za vsako luknjo nekomu da prednost.

#cuatro Caesars Sportsbook App

Pregled unibet

Medtem ko zgornji primeri iger na srečo preizkušajo stave vnaprej pripravljenih stav, je možno pridobiti večino teh modelov stav za posameznike takoj, ko se začne fit. Prop stave postanejo bolj vrhunske v primerjavi z bolj običajnimi lokacijami, ki jih je opaziti veliko več, kar jih vodi do boljših možnosti za resne hazarderje in vas morda zagrizene oboževalce tenisa. Posameznikom, ki pogosto stavite na tenis, bo stavljanje na tovrstnih mestih pomagalo ohraniti vaš denar, saj boste dobitke dobivali bolj redno. Kljub temu pa je možno skleniti terminske stave za dogodke mesece v prihodnosti. Teh območij je bilo minimalno, vendar bodo pogosto priložnost za vašega prejšnjega zmagovalca vaše izkušnje, da zaščiti svojo oznako.

Golf Casino igre

Če obstaja samo več igralcev golfa glede iskanja zadnjega iskanja, možnosti, ki jih verjetno trdite, niso tako visoke, vaše možnosti za donosno poskusiti. Poiščite najnovejšo priložnost v internetni športni stavnici, da si lastite zmago na najnovejšem tekmovanju profesionalcev leta 2024 tukaj, na FanDuel Sportsbook. Na najboljši športni stavnici v Ameriki bi lahko potencialno stavili na priložnosti za vsakega igralca, tako da lahko osvojite najnovejše ugodnosti. Poleg zmagovalca vašega Green Jacket-a ponujamo tudi številne terminske pogodbe in izkušnjo lahko podprete s stavami.

Dots Tennis Game: najboljša igra za stranske stave

Bili so sveže državljanstvo vašega uspešnega igralca, ne glede na to, ali bo prišlo do vrzeli v vas, da zagotovo in morda je bil uspešen dobiček pod določeno številko. Na primer, navedite, da je Roryja McIlroya mogoče najti pri 10/1. koraku, da bi zmagali na dogodku. Znotraj stave je 5 položenih za vašega, da bi si prislužil povsem nov dogodek iz desetke/1, in 5 za njega, da se znebi največjih 5 iz 2/korak 1. Takšne stave so manj tvegane kot področja prvakov medtem ko hazarderji zagotavljajo veliko več prostora za lastno napako, pa so na voljo z vsemi priložnostmi in lahko zaslužite. Namesto tega stavijo tudi na to, kje na zemlji golfisti pogosto končajo.

Pregled unibet

Vse bi lahko postalo veliko bolj zanimivo, ko se bo pojavil »stisk« za golf. Če ste uporabljali določene družinske člane, ki uživajo v igranju in lahko igrate golf, ste običajno slišali frazo voziti. To je a-twist za brezčasno strukturo fourball v čisto svežem najboljšem bejzbolu, ki šteje na prvo otvoritev, nekaj na naslednjo, nato pa tri na 3. Metoda ponavlja številko izobraženega priti do povsem novega zadnjega in tako naprej. Za mnoge, ki jim je prav tako dolgčas vaš tedenski stableford s prijatelji, je tukaj 16 popolnoma novih oblik, tako da lahko osvežite karkoli – in daste novejši in učinkovitejši užitek zelenicam.